100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA GRANVIA 3.4 4x4 190 PK
Bouwjaar 08.1997 - 12.2004

Remklauwen TOYOTA GRANVIA (_H2_, _H1_) 3.4 4x4

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw reparatieset
Wij checken of dit past
Past op uw TOYOTA GRANVIA
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57201
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: AISIN
voor zuiger-Ø [mm]: 67 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,57 kg
Inbouwplaats:
57% Korting
39,41
91,65
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset

Remklauw met 4 pistons

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Remsystemen die stinken komt door overbelasting.

Remklauw terugstellen TOYOTA GRANVIA (_H2_, _H1_) 3.4 4x4

De handremkabel bedient de handrem. Er zijn ook achter-remklauwen, als daar dan ook remschijven gebruikt worden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij het vervangen van de remklauw verliest u tevens remvloeistof, welke bijgevuld zal moeten worden.

Geleidepennen voor remklauwen

Een noodstop kan alleen gebeuren met een goed remsysteem. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Roest geeft problemen met afdichtingen en zuigers. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA GRANVIA (_H2_, _H1_) komen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.