100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 IV 2.5 4WD 178 PK
Bouwjaar 12.2012 - 12.2018

Remklauwen TOYOTA RAV 4 IV (_A4_) 2.5 4WD

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw terugstellen TOYOTA RAV 4 IV (_A4_) 2.5 4WD

Bij het vervangen van de remklauw verliest u tevens remvloeistof, welke bijgevuld zal moeten worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA RAV 4 IV (_A4_). Remklauwen worden bij de APK uitvoerig op werking getest. Remklauw-revisie komt nog wel eens voor bij oldtimers. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remklauw met 4 pistons

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENGMCLANCIASEATSUZUKI. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem.

Geleidepennen voor remklauwen

De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Remklauwen kunt u zelf vervangen of u kunt het door een garage laten doen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.