Remklauwen VAUXHALL

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen VAUXHALL

Remvloeistof is agressief en moet als chemisch afval behandeld worden. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd want anders functioneert de handrem niet goed. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Hiermee bedoelt men de remklauw. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Vastzittende remklauw

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Roest geeft problemen met afdichtingen en zuigers. Bij de APK wordt het remsysteem wel uitvoerig getest. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Bekijk ook alle vauxhall remklauwen op RemOnderdelen.nl