Remklauwen VOLVO

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remklauw voor uw VOLVO

Een noodstop kan alleen gebeuren met een goed remsysteem. Een remklauw is een slijtgraag onderdeel van de auto. Remklauwen worden doorgaans op de voorwielen gebruikt. Remsystemen die stinken komt door overbelasting. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Achter remklauw met handrem mechanisme

De remweg wordt ook bepaald door de afmeting van de remtang. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Bij het vervangen van de remklauw verliest u tevens remvloeistof, welke bijgevuld zal moeten worden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Aluminium remklauw auto

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De handremkabel bedient de handrem.