Remklauwen VOLVO

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen VOLVO

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een standaard achterklauw terugstellen is mogelijk op 2 verschillende manieren.

Vastzittende remklauw

Demonteren van remklauwen is een gemakkelijk klusje. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een noodstop kan alleen gebeuren met een goed remsysteem. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Achter remklauw met handrem mechanisme

Een handrem-mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Versleten remklauwen zorgen voor slijtage van de blokken en schijven. Het kan zijn dat er bepaalde delen van de remklauw kapot zijn, zoals de rubbers.

Bekijk ook alle volvo remklauwen op RemOnderdelen.nl