100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 940 2.0 121 PK
Bouwjaar 09.1990 - 09.1993

Remklauwen VOLVO 940 (944) 2.0

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO 940 (944) 2.0. Oude remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELLADASEATMASERATI. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 940 (944), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remklauw terugstellen VOLVO

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Remklauw-revisie komt nog wel eens voor bij oldtimers. De remweg wordt ook bepaald door de afmeting van de remtang. Remklauwen die goed werken geven het juiste remgedrag van uw auto. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remklauw met 4 pistons

Remvloeistof van dot5 is voor extremere belasting van de remmen. Een noodstop kan alleen gebeuren met een goed remsysteem. Achter-remschijven betekent dus automatisch ook achterklauwen. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar gebeuren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.