WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remklauwen VW VOLKSWAGEN

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Remklauwen via kenteken

Vind passende remklauwen via je kenteken

Kies je VW VOLKSWAGEN model

Remklauw terugstellen VW VOLKSWAGEN

U begint bij het demonteren van het wiel, daarna verwijdert u de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij het vervangen van de remklauw verliest u tevens remvloeistof, welke bijgevuld zal moeten worden. De remweg wordt ook bepaald door de afmeting van de remtang.

Geleidepennen voor remklauwen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Let op het remolie-reservoir. Deze kan door het terugduwen van de remzuiger overlopen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remklauw met 4 pistons

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Een remblokset zit op zijn minst per 2 remblokken in de remklauw. Roest geeft problemen met afdichtingen en zuigers. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Nu besteld, is morgenGRATIS verzonden!

Bij ons betaald u geen verzendkosten

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen