Remklauwen VW VOLKSWAGEN

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Remklauw terugstellen VW VOLKSWAGEN

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Vastzittende remklauw

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een kapotte remklauw heeft speling of blijft vast zitten.

Bekijk ook alle vw volkswagen remklauwen op RemOnderdelen.nl