Remschijven

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remonderdelen auto

Met behulp van een naaf zitten de remschijven vast aan de wielen. De remschijven draaien dus mee met de wielen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Door circulatie van het voertuig wordt afvalwarmte gecreëerd. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Roest op de remschijven

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het abs-systeem gaat in werking bij een noodstop. Grotere diameters schijven zie je vaak bij snellere auto/’s. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Verschillen tussen remschijven

Wanneer er geremd wordt, trekt de auto aan één kant. Het abs-systeem gaat ook in werking wanneer u op een glad wegdek rijdt. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Af en toe zitten achter op de auto ook nog remschijven.

Bekijk ook alle auto onderdelen voor uw auto op RemOnderdelen.nl