Remschijven

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Goedkope remschijven auto

Een wiel zit vaak vast met 3 tot wel 6 bouten. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Kromme remschijven

Bij schijfremmen komen haarscheuren ook erg vaak voor. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, ATE en Jurid Het abs-systeem gaat in werking bij een noodstop.

Uw eigen remschijven vervangen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De auto komt tot stilstand wanneer de remblokken en -schijven samen zorgen voor frictie. De remblokken zitten in een veerpoot. Op de veerpoot zit een remklauw. De remklauw zit over de remschijf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.