Remschijven ALFA ROMEO

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Roest op de remschijven

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met normale diameters. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. De remschijf kan van de naaf gehaald worden zodra u opmerkt dat de diameter klopt. Als deze klopt, ziet u 4 of 5 gaten van de wielbouten en de centreerschroef.

Remonderdelen auto

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Gietijzer met een zekere legering, bijvoorbeeld GG20. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Verschillen tussen remschijven

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Een remschijf mag nooit vibreren. De APK let ook op verroesting. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Bekijk ook alle alfa romeo remschijven op RemOnderdelen.nl