Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 145 1.4 i.e. 16V T.S. 103PK
Bouwjaar 12-1996 - heden

Remschijven ALFA ROMEO 145 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S.

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw ALFA ROMEO 145 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S.

Alle remmen kunnen kapot gaan na een tijdje. Wij bieden 3 verschillende kwaliteiten aan. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 145 (930_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Goedkope remschijven ALFA ROMEO

Als de APK verlopen is, mag je nog twee weken rijden met het ongeldige voertuig. Dankzij de ventilatie-koelribben tussen de remschijf in, kan de warmte makkelijker worden afgevoerd. Bijvoorbeeld een remschijf en -blok. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Roest op de remschijf zorgt voor minder remvermogen.

Last van piepen?

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.