brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 145 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S. 103PK
Bouwjaar 12-1996 - heden

Remschijven ALFA ROMEO 145 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S.

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Last van trillingen?

Deze schijven zitten vaak op snellere auto/’s. Bij ons krijgt u rond de 50% korting op de adviesprijs en ook nog een jaar garantie. Dankzij rembekrachtiging hoeft u minder kracht op het rempedaal uit te oefenen. Een verantwoorde remweg wordt mede veroorzaakt door de juiste remblokken en -schijven. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 145 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S. dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Verschillen tussen remschijven

Bijvoorbeeld een remschijf en -blok. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Elke ALFA ROMEO 145 (930_) heeft een eigen VIN-nummer.

Remschijven voor uw ALFA ROMEO

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Kromme remdelen veroorzaken trillingen in het stuur of rempedaal. Auto onderdelen koopt u altijd veilig en goedkoop bij AutoOnderdelenExpert. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.