brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 146 (930_) 2.0 16V T.S. 150PK
Bouwjaar 10-1995 - heden

Remschijven ALFA ROMEO 146 (930_) 2.0 16V T.S.

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Verschillen tussen remschijven

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Veel te goedkope onderdelen zijn vaak niet getest en voldoen niet aan de door de EU gestelde veiligheidseisen. Bij AutoOnderdelenExpert koopt u uw remschijven altijd met wel 60% korting ten opzichte van de adviesprijs. Daarbij bent u ervan verzekerd dat ze op uw auto assen. Onze remschijven zijn gemaakt in de EU. Ook in de achterste remschijven zitten wiellagers. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Last van trillingen?

Bij schijfremmen komen haarscheuren ook erg vaak voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEHONDADACIAMITSUBISHIJEEP. Na het gietproces moet de casting uitwerken. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.

Remschijven voor uw ALFA ROMEO 146 (930_) 2.0 16V T.S.

Check eerst even of wij de juiste remschijven op voorraad hebben, als u ze zelf gaat vervangen. Wanneer u de remschijven aanraakt, kan er een hoge toon of piep optreden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 146 (930_) past. Een piepend geluid hoor je als het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.