Remschijven ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Last van trillingen?

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo U moet remmen om de auto tot stilstand te krijgen. Als er een minimale dikte bereikt is, is het van belang dat de schijfremmen vervangen worden. Goedkopere remonderdelen zijn vaak niet goed getest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remschijven voor uw ALFA ROMEO

Bij het aansluiten van slangen en tangen komt er vaak remvloeistof vrij. Dit veroorzaakt doorgaans een schurend geluid. Versleten remschijven veroorzaken doorgaans een resonerend geluid. De remschijf zit doorgaans gemonteerd op een wielnaaf. Doorgaans hebben moderne auto's schijfremmen op de voorwielen, soms hebben ze schijfremmen op alle vier de wielen.

Verschillen tussen remschijven

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.