100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 Sportwagon 1.9 JTD 150PK
Bouwjaar 03.2005 - 05.2006

Remschijven ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_) 1.9 JTD

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Last van piepen?

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_) 1.9 JTD past. Voertuigen zonder een geldige APK mogen de weg niet op. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De remonderdelen zijn enorm belangrijk in een voertuig en daarom moeten ze regelmatig worden gecontroleerd. Wanneer een auto trilt, moet deze zo snel mogelijk naar de garage.

Goedkope remschijven ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_)

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een wiel zit vaak vast met 3 tot wel 6 bouten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIADAFMAZDA. De benodigde minimale dikte voor uw remschijven kunt u vinden bij de productinformatie op onze site.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw ALFA ROMEO

BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met normale diameters. Er zijn veel gemotiveerde remfabrikanten, hier noemen we er een paar. Een trillende auto duidt op een probleem met de remmen. Dit moet worden opgelost. Het remsysteem wordt onder andere gevormd door de remschijven en -blokken.