Remschijven ALFA ROMEO 159 (939_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Last van trillingen?

Een rotor (schijfrem) is een remsysteem dat samenwerkt met remblokken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 159 (939_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIALOTUSDODGEPEUGEOTROVER.

Remschijven voor uw ALFA ROMEO

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Door de frictie tussen te remonderdelen ontstaat verslijting. Veel te goedkope onderdelen zijn vaak niet getest en voldoen niet aan de door de EU gestelde veiligheidseisen. Door kleverige remklauwen kan het zo zijn dat de auto te veel naar één kant trekt.

Verschillen tussen remschijven

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Je kunt bij ons betalen via overboeking en iDeal Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.