Remschijven ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven voor uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_)

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. De remschijf kan van de naaf gehaald worden zodra u opmerkt dat de diameter klopt. Als deze klopt, ziet u 4 of 5 gaten van de wielbouten en de centreerschroef. De maximale en minimale dikte van de remonderdelen kunt u vinden op onze website. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Last van trillingen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETLAMBORGHINIRENAULT. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Verschillen tussen remschijven

Goedkopere remonderdelen zijn vaak niet goed getest. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. In de remklauw zit de handrem vaak verstopt.