Remschijven ALFA ROMEO 166 (936_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Verschillen tussen remschijven

Geperforeerde schijven zorgen voor een betere warmte-afvoer. Elke ALFA ROMEO 166 (936_) heeft een eigen VIN-nummer. Zodra de minimale dikte bereikt is, moet de remschijf vervangen worden De remdelen zijn aan vervanging toe wanneer zij te dun zijn geworden.

Last van trillingen?

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANOLDSMOBILEBEDFORD.

Remschijven voor uw auto

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Het gehele remoppervlak moet voor de helft roestvrij zijn. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Een wiel zit vaak vast met 3 tot wel 6 bouten. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.