100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 166 2.0 V6 205 PK
Bouwjaar 09.1998 - 10.2000

Remschijven ALFA ROMEO 166 (936_) 2.0 V6

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw ALFA ROMEO 166 (936_) 2.0 V6

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een rotor (schijfrem) is een remsysteem dat samenwerkt met remblokken. Bij AutoOnderdelenExpert.nl gaat het bestellen van remonderdelen heel gemakkelijk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACSSANGYONGSAABFIATIVECO.

Last van piepen?

De artikelnummers kunt u vinden op de doos of in het product zelf. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 166 (936_) past. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Kapotte remmen kunnen meer oorzaken hebben dan alleen het onderhoud. Aan weerszijden van de auto moet de handrem werken.

Goedkope remschijven ALFA ROMEO

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. De remonderdelen zijn enorm belangrijk in een voertuig en daarom moeten ze regelmatig worden gecontroleerd. Wanneer er diepe groeven zichtbaar zijn in de remschijf, betekent dit vaak dat de minimale dikte bereikt is. Dit komt niet door de APK. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. De remdelen zijn aan vervanging toe wanneer zij te dun zijn geworden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.