Remschijven ALFA ROMEO AR 6 Bus (280_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven voor uw ALFA ROMEO AR 6 Bus (280_)

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer.

Verschillen tussen remschijven

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Als u de remslang (die nog aan de klauw vast zit) niet wilt beschadigen, moet u de remklauw ophangen aan de veerpoot met een ijzerdraad zodra het wiel los zit. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Last van trillingen?

Gedurende het niet-remmen moeten de remblokken vrij zijn van de remklauwen. Bij AutoOnderdelenExpert koopt u de remonderdelen voor groothandelprijzen. Ook in de achterste remschijven zitten wiellagers. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het abs-systeem gaat in werking bij een noodstop.