Remschijven ALFA ROMEO ARNA (920_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1985 tot heden
44
60
Hatchback
01-1985 tot heden
50
68
Hatchback
03-1983 tot heden
46
63
Hatchback
01-1985 tot heden
58
79
Hatchback
03-1983 tot heden
63
86
Hatchback
01-1985 tot heden
70
95
Hatchback

Remschijven voor uw ALFA ROMEO ARNA (920_)

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Doorgaans hebben moderne auto's schijfremmen op de voorwielen, soms hebben ze schijfremmen op alle vier de wielen. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Door groeven in de remonderdelen kan de remweg langer worden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Verschillen tussen remschijven

Door de frictie tussen te remonderdelen ontstaat verslijting. De minimale dikte moet worden gewaarborgd. Als de remklauw vast zit, slijten de remschijven scheef. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Last van trillingen?

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Door een schijf te voorzien van een hittebestendige spray, kan roest voorkomen worden. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.