Remschijven ALFA ROMEO BRERA (939_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-2009 tot heden
147
200
Hatchback
03-2008 tot heden
120
163
Hatchback
05-2009 tot heden
125
170
Hatchback
01-2006 tot heden
136
185
Hatchback
03-2008 tot heden
191
260
Hatchback

Last van trillingen?

Elke ALFA ROMEO BRERA (939_) heeft een eigen VIN-nummer. Een remschijf mag nooit vibreren. Gietijzer en legeringen worden gegoten. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Remschijven voor uw ALFA ROMEO

Bij het aansluiten van slangen en tangen komt er vaak remvloeistof vrij. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De minimale dikte moet worden gewaarborgd.

Verschillen tussen remschijven

Je kunt bij ons betalen via MisterCash Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Dit veroorzaakt doorgaans een schurend geluid. De remonderdelen zijn enorm belangrijk in een voertuig en daarom moeten ze regelmatig worden gecontroleerd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.