100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIA 1.8 D 52 PK
Bouwjaar 06.1976 - 12.1978

Remschijven ALFA ROMEO GIULIA (105_) 1.8 D

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven ALFA ROMEO GIULIA (105_) 1.8 D

Af en toe zitten achter op de auto ook nog remschijven. Het merk ABS is van goede kwaliteit, deze schijven monteert uw garage ook en voldoet aan alle EU-keuringen. Als de remmen veel worden gebruikt en oververhit raken, ontstaat “fading”. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De benodigde minimale dikte voor uw remschijven kunt u vinden bij de productinformatie op onze site.

Last van piepen?

BREMBO maakt gebruik van high carbon: een hoge kwaliteits legering. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met normale diameters. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO GIULIA (105_) komen. Als de APK verlopen is, mag je nog twee weken rijden met het ongeldige voertuig.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw ALFA ROMEO

BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILELOTUSSEATBEDFORD. Wanneer een auto trilt, moet deze zo snel mogelijk naar de garage. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.