Remschijven ALFA ROMEO GIULIA GT

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Last van trillingen?

Ultramoderne auto/’s hebben nu al vaak een elektrische handrem. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Gietijzer komt minder veel voor als component. Elke ALFA ROMEO GIULIA GT heeft een eigen VIN-nummer. Deze schijven zitten vaak op snellere auto/’s. Bij ons krijgt u rond de 50% korting op de adviesprijs en ook nog een jaar garantie.

Verschillen tussen remschijven

De remdelen kunnen gaan vervormen. Dan gaat de auto trillen bij het remmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNRENAULTLANCIAJAGUARIVECO. Bij het monteren van remmen moet men de juiste benodigdheden gebruiken. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remschijven voor uw ALFA ROMEO

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Na het gietproces moet de casting uitwerken. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.