Remschijven ALFA ROMEO GIULIETTA (940_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Verschillen tussen remschijven

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bij schijfremmen komen haarscheuren ook erg vaak voor. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Last van trillingen?

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Ultramoderne auto/’s hebben nu al vaak een elektrische handrem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELFORDVW VOLKSWAGENCADILLAC. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Ook in de achterste remschijven zitten wiellagers.

Remschijven voor uw ALFA ROMEO

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Kapotte remmen kunnen meer oorzaken hebben dan alleen het onderhoud. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.