Remschijven ALFA ROMEO GT (105_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-1968 tot heden
80
109
Coupé
03-1963 tot heden
75
102
Coupé
01-1966 tot heden
80
109
Coupé
06-1971 tot heden
80
109
Coupé

Remschijven voor uw ALFA ROMEO GT (105_)

De remschijf zit doorgaans gemonteerd op een wielnaaf. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De remdelen zijn aan vervanging toe wanneer zij te dun zijn geworden.

Last van trillingen?

Wanneer u de remschijven aanraakt, kan er een hoge toon of piep optreden. Auto schijven moeten binnen bepaalde hokjes vallen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Verschillen tussen remschijven

Wanneer er scheuren in de remschijf zitten, is dat ook een APK-afkeur. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Na een aantal keren geremd te hebben, is het remoppervlakte weer roestvrij. Alle remmen kunnen kapot gaan na een tijdje.