Remschijven ALFA ROMEO GTA Coupé

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Verschillen tussen remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO GTA Coupé. AUDI BMW MERCEDES PORSCHE maken vaak gebruik van geperforeerde remschijven. Wanneer er diepe groeven zichtbaar zijn in de remschijf, betekent dit vaak dat de minimale dikte bereikt is. Dit komt niet door de APK. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remschijven voor uw ALFA ROMEO

Deze kwaliteiten bieden wij aan: originele (ABS), premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De remonderdelen zijn enorm belangrijk in een voertuig en daarom moeten ze regelmatig worden gecontroleerd.

Last van trillingen?

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Dankzij rembekrachtiging hoeft u minder kracht op het rempedaal uit te oefenen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.