Remschijven ALFA ROMEO GTA Coupé

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Verschillen tussen remschijven

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De remweg wordt onnodig verlengd wanneer u met onjuiste onderdelen rijdt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO GTA Coupé. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Remonderdelen ALFA ROMEO

Bij het maken van de remschijven staat veiligheid op nummer één. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Bosch, Zimmermann, Textar, Brembo, Jurid, Bendix, Pagid, Rofren, ABS, TRW en ATE Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Roest op de remschijven

De auto komt tot stilstand wanneer de remblokken en -schijven samen zorgen voor frictie. De remblokken zitten in een veerpoot. Op de veerpoot zit een remklauw. De remklauw zit over de remschijf. De remschijf kan van de naaf gehaald worden zodra u opmerkt dat de diameter klopt. Als deze klopt, ziet u 4 of 5 gaten van de wielbouten en de centreerschroef. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte.

Bekijk ook alle alfa romeo gta coupé remschijven op RemOnderdelen.nl