Remschijven ALFA ROMEO GTV

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1985 tot heden
94
128
Coupé
07-1978 tot heden
96
131
Coupé
11-1980 tot heden
116
158
Coupé

Roest op de remschijven

Ultramoderne auto/’s hebben nu al vaak een elektrische handrem. De auto komt tot stilstand wanneer de remblokken en -schijven samen zorgen voor frictie. De remblokken zitten in een veerpoot. Op de veerpoot zit een remklauw. De remklauw zit over de remschijf. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO GTV. BrakeMax houdt de kosten laag.

Remonderdelen ALFA ROMEO

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Geperforeerde schijven zorgen voor een betere warmte-afvoer. Wanneer er op de achteras ook remschijven zitten, zitten daar ook remblokken op. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Verschillen tussen remschijven

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Gedurende het niet-remmen moeten de remblokken vrij zijn van de remklauwen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Bekijk ook alle alfa romeo gtv remschijven op RemOnderdelen.nl