WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven ALFA ROMEO GTV (116_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1985 tot heden
94
128
Coupé
07-1978 tot heden
96
131
Coupé
11-1980 tot heden
116
158
Coupé

Last van trillingen?

Remmen zijn nodig voor goede veiligheid in uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO GTV (116_) komen. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan normaal gesproken. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENPEUGEOTMITSUBISHILANCIA.

Verschillen tussen remschijven

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Zodra de minimale dikte bereikt is, moet de remschijf vervangen worden De remdelen zijn aan vervanging toe wanneer zij te dun zijn geworden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO.

Remschijven voor uw auto

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Af en toe zitten achter op de auto ook nog remschijven. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..