Remschijven ALFA ROMEO GTV (916_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven voor uw ALFA ROMEO GTV (916_)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Na het gietproces moet de casting uitwerken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIASEATDAIHATSUIVECO. Geperforeerde schijven zorgen voor een betere warmte-afvoer.

Verschillen tussen remschijven

Een piepend geluid hoor je als het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt. Wanneer een auto trilt, moet deze zo snel mogelijk naar de garage. Auto onderdelen koopt u altijd veilig en goedkoop bij AutoOnderdelenExpert. Goedkopere remonderdelen zijn vaak niet goed getest. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Last van trillingen?

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wanneer er geremd wordt, trekt de auto aan één kant. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.