100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO MITO 1.4 TJet 155 PK
Bouwjaar 08.2008 - 06.2011

Remschijven ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4 TJet

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Last van piepen?

Het remsysteem bestaat uit meerdere onderdelen. Elke ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4 TJet heeft een eigen VIN-nummer. Als de remklauw vast zit, slijten de remschijven scheef. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De casting wordt bewerkt wanneer deze is uitgehard.

Goedkope remschijven ALFA ROMEO MITO (955_)

Remmen is de auto stoppen, of tot stilstand dwingen. Garages monteren vaak remschijven en -blokken. De staat van de remblokken en -schijven bepaalt onder andere de lengte van de remweg. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw ALFA ROMEO

Aan weerszijden van de auto moet de handrem werken. Het merk ABS is van goede kwaliteit, deze schijven monteert uw garage ook en voldoet aan alle EU-keuringen. Doorgaans hebben auto/’s geventileerde remschijven Door kleverige remklauwen kan het zo zijn dat de auto te veel naar één kant trekt. Bij AutoOnderdelenExpert.nl gaat het bestellen van remonderdelen heel gemakkelijk.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.