WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven ALFA ROMEO MONTREAL (105_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Last van trillingen?

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Wanneer u de remschijven aanraakt, kan er een hoge toon of piep optreden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO MONTREAL (105_) past.

Verschillen tussen remschijven

Door de frictie tussen te remonderdelen ontstaat verslijting. De staat van de remblokken en -schijven bepaalt onder andere de lengte van de remweg. Het abs-systeem gaat ook in werking wanneer u op een glad wegdek rijdt. Wanneer een auto trilt, moet deze zo snel mogelijk naar de garage. BREMBO maakt gebruik van high carbon: een hoge kwaliteits legering.

Remschijven voor uw ALFA ROMEO

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het remsysteem wordt onder andere gevormd door de remschijven en -blokken. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.