Remschijven ALFA ROMEO SPIDER (939_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-2009 tot heden
147
200
Cabriolet
03-2006 tot heden
136
185
Cabriolet
03-2008 tot heden
191
260
Cabriolet

Last van trillingen?

De casting wordt bewerkt wanneer deze is uitgehard. Veel te goedkope onderdelen zijn vaak niet getest en voldoen niet aan de door de EU gestelde veiligheidseisen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch en ATE

Verschillen tussen remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO SPIDER (939_) komen. Wanneer u uw rempedaal harder indrukt, zet dit meer kracht op de remblokken. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.

Remschijven voor uw ALFA ROMEO

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Door circulatie van het voertuig wordt afvalwarmte gecreëerd. Versleten remdelen zijn niet te voorkomen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.