WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven AUDI

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Verschillen tussen remschijven

Een verantwoorde remweg wordt mede veroorzaakt door de juiste remblokken en -schijven. Wanneer u de remschijven aanraakt, kan er een hoge toon of piep optreden. Het merk ABS is van goede kwaliteit, deze schijven monteert uw garage ook en voldoet aan alle EU-keuringen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Last van trillingen?

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Ook goede banden zorgen voor een kortere remweg.

Remschijven voor uw auto

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Houd de staat van uw remmen in de gaten, ze zijn heel belangrijk! Bij het aansluiten van slangen en tangen komt er vaak remvloeistof vrij. Een wiel zit vaak vast met 3 tot wel 6 bouten.