Remschijven AUDI

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remonderdelen AUDI

Voertuigen die de openbare weg op gaan, hebben altijd aparte remmen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Roest op de remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Verschillen tussen remschijven

Bepaalde fabrikanten (zoals BREMBO) hebben hun eigen gieterijen. Als de remmen veel worden gebruikt en oververhit raken, ontstaat “fading”. In de remklauw zit de handrem vaak verstopt. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Bekijk ook alle audi remschijven op RemOnderdelen.nl