Remschijven AUDI

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uw eigen remschijven vervangen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Hoger remvermogen komt door een grotere schijf. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Geventileerde remschijven

Met behulp van een naaf zitten de remschijven vast aan de wielen. De remschijven draaien dus mee met de wielen. Veel schijven hebben verschillende boutgaten en diameters. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Dankzij rembekrachtiging hoeft u minder kracht op het rempedaal uit te oefenen.

Remonderdelen auto

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Als de remklauw vast zit, slijten de remschijven scheef. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.