WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven AUDI 100 (44, 44Q, C3)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1982 tot heden
100
136
Sedan
08-1984 tot heden
101
137
Sedan

Last van trillingen?

Als er een minimale dikte bereikt is, is het van belang dat de schijfremmen vervangen worden. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI 100 (44, 44Q, C3) komen. Remmen is de auto stoppen, of tot stilstand dwingen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Remschijven voor uw AUDI

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Een trillende auto duidt op een probleem met de remmen. Dit moet worden opgelost. Als de remklauw vast zit, slijten de remschijven scheef. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAAUDIJEEPPONTIAC. Als de APK verlopen is, mag je nog twee weken rijden met het ongeldige voertuig.

Verschillen tussen remschijven

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. De toekomst heeft elektrisch remmen in petto.