Remschijven AUDI 100 (4A2, C4)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Last van trillingen?

Je kunt bij ons betalen via MisterCash, iDeal, PayPal en Creditcard Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Meer warmte-afvoer komt door meer massa. Een verantwoorde remweg wordt mede veroorzaakt door de juiste remblokken en -schijven.

Verschillen tussen remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDALINCOLNDAIMLER. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Elke AUDI 100 (4A2, C4) heeft een eigen VIN-nummer. Een rotor (schijfrem) is een remsysteem dat samenwerkt met remblokken.

Remschijven voor uw AUDI

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De auto moet altijd in een rechte lijn afremmen en niet naar één zijde trekken. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.