100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Limousine 1.6 TDI 105PK
Bouwjaar 09.2013 - heden

Remschijven AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 1.6 TDI

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 1.6 TDI

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Brembo, Rofren, Zimmermann, Textar, Pagid, ABS, Bosch, Bendix en TRW Af en toe zitten achter op de auto ook nog remschijven. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij controleren altijd bij de AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw AUDI

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Last van piepen?

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIACITROENHYUNDAI. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.