Remschijven AUDI A4 Cabriolet (8H7, B6, 8HE, B7)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Verschillen tussen remschijven

Check eerst even of wij de juiste remschijven op voorraad hebben, als u ze zelf gaat vervangen. BREMBO maakt gebruik van high carbon: een hoge kwaliteits legering. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANSSANGYONGLEXUSVOLVO. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A4 Cabriolet (8H7, B6, 8HE, B7) komen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Last van trillingen?

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Duurdere automerken maken vaak gebruik van schijven die geperforeerd zijn.

Remschijven voor uw auto

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Remmen zijn nodig voor goede veiligheid in uw auto. APK test onder andere de werking van de remmen. Hoger remvermogen komt door een grotere schijf.