WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 2.0 100PK
Bouwjaar 06-1994 - 10-1997

Remschijven AUDI A6 (4A2, C4) 2.0

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw AUDI A6 (4A2, C4) 2.0

Dit veroorzaakt doorgaans een schurend geluid. De remonderdelen zijn enorm belangrijk in een voertuig en daarom moeten ze regelmatig worden gecontroleerd. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Je kunt bij ons betalen via PayPal en iDeal

Goedkope remschijven AUDI A6 (4A2, C4)

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Alle remmen kunnen kapot gaan na een tijdje.

Last van piepen?

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Als u de remschijf voorziet van een laag coating, voorkomt u roestvorming. APK test onder andere de werking van de remmen.