brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 (4A2, C4) 2.0 100PK
Bouwjaar 06-1994 - heden

Remschijven AUDI A6 (4A2, C4) 2.0

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Verschillen tussen remschijven

Bij de APK worden remschijven vaak afgekeurd. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met normale diameters. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A6 (4A2, C4) 2.0 past. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A6 (4A2, C4), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Last van trillingen?

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De remschijf zit doorgaans gemonteerd op een wielnaaf. Bij schijfremmen komen haarscheuren ook erg vaak voor.

Remschijven voor uw AUDI

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. We kennen twee verschillende soorten remschijven: geventileerde en massieve. Check uw slijtgrage onderdelen tijdig.