brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 (4A2, C4) 2.8 193PK
Bouwjaar 12-1995 - heden

Remschijven AUDI A6 (4A2, C4) 2.8

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Verschillen tussen remschijven

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A6 (4A2, C4) 2.8, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer er op de achteras ook remschijven zitten, zitten daar ook remblokken op. Bij het aansluiten van slangen en tangen komt er vaak remvloeistof vrij.

Last van trillingen?

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De remschijven van BrakeMax brengen tot wel 30% meer remvermogen. Een remschijf, remklauw en een paar remblokken zitten sowieso op een wiel. De casting wordt bewerkt wanneer deze is uitgehard.

Remschijven voor uw AUDI A6 (4A2, C4)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGPLYMOUTHDAF. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Kromme remdelen veroorzaken trillingen in het stuur of rempedaal. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.