brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 (4A2, C4) 2.8 quattro 174PK
Bouwjaar 06-1994 - heden

Remschijven AUDI A6 (4A2, C4) 2.8 quattro

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Remschijven voor uw AUDI A6 (4A2, C4) 2.8 quattro

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Gedurende het niet-remmen moeten de remblokken vrij zijn van de remklauwen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A6 (4A2, C4) komen.

Verschillen tussen remschijven

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Last van trillingen?

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Tijdens het remmen ontstaat wrijving en hier komt veel kracht bij vrij. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIPEUGEOTSAAB. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.