WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 2.8 quattro 174PK
Bouwjaar 06-1994 - 10-1997

Remschijven AUDI A6 (4A2, C4) 2.8 quattro

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Last van piepen?

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de AUDI A6 (4A2, C4) 2.8 quattro dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw AUDI A6 (4A2, C4)

De toekomst heeft elektrisch remmen in petto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLISUZUVOLVODAIHATSU. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Goedkope remschijven AUDI

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De auto komt tot stilstand wanneer de remblokken en -schijven samen zorgen voor frictie. De remblokken zitten in een veerpoot. Op de veerpoot zit een remklauw. De remklauw zit over de remschijf. Check eerst even of wij de juiste remschijven op voorraad hebben, als u ze zelf gaat vervangen. Wanneer u uw rempedaal harder indrukt, zet dit meer kracht op de remblokken. Dankzij rembekrachtiging hoeft u minder kracht op het rempedaal uit te oefenen.