Remschijven AUDI A6 (4G2, 4GC, C7)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Last van trillingen?

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. APK test onder andere de werking van de remmen. Wij controleren altijd bij de AUDI A6 (4G2, 4GC, C7) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAJEEPSKODABMWNISSANPORSCHE. De remschijven van BrakeMax brengen tot wel 30% meer remvermogen.

Verschillen tussen remschijven

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Met behulp van een naaf zitten de remschijven vast aan de wielen. De remschijven draaien dus mee met de wielen. Na remonderhoud moet de computer vaak worden gereset.

Remschijven voor uw AUDI

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Zodra de minimale dikte bereikt is, moet de remschijf vervangen worden Voertuigen zonder een geldige APK mogen de weg niet op. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Rofren, Bosch, Zimmermann, Bendix, Textar, Brembo, Jurid, ATE, ABS en Lucas Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.