100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI Q5 SQ5 TFSI quattro 354 PK
Bouwjaar 05.2013 - 05.2017

Remschijven AUDI Q5 (8RB) SQ5 TFSI quattro

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Last van piepen?

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Roest op de remschijf zorgt voor minder remvermogen. Ook aan trillingen of duidelijke beschadigingen zoals groeven. Dit veroorzaakt doorgaans een schurend geluid.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw AUDI Q5 (8RB) SQ5 TFSI quattro

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De remonderdelen zijn enorm belangrijk in een voertuig en daarom moeten ze regelmatig worden gecontroleerd. Een wiel zit vaak vast met 3 tot wel 6 bouten. Wij controleren altijd bij de AUDI Q5 (8RB) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Goedkope remschijven AUDI

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Dankzij de ventilatie-koelribben tussen de remschijf in, kan de warmte makkelijker worden afgevoerd. Als u de remschijf voorziet van een laag coating, voorkomt u roestvorming. Wanneer er scheuren in de remschijf zitten, is dat ook een APK-afkeur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.