100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI QUATTRO 2.2 quattro 136 PK
Bouwjaar 12.1984 - 07.1987

Remschijven AUDI QUATTRO (85) 2.2 quattro

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw AUDI QUATTRO (85) 2.2 quattro

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSMERCEDES-BENZROVERNISSAN. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Als de schijven in de EU geproduceerd zijn, is kwaliteit gegarandeerd.

Goedkope remschijven AUDI QUATTRO (85)

Je kunt bij ons betalen via AfterPay De maximale en minimale dikte van de remonderdelen kunt u vinden op onze website. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Houd de staat van uw remmen in de gaten, ze zijn heel belangrijk!

Last van piepen?

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Veel schijven hebben verschillende boutgaten en diameters. Om een APK-verlening te krijgen, moeten de remschijven vaak vervangen worden. Dit zal de APK-keurmeester aan u laten weten. Deze kwaliteiten bieden wij aan: standaard (ABS), premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax).

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.