Remschijven BEDFORD

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Verschillen tussen remschijven

Gietijzer met een zekere legering, bijvoorbeeld GG20. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Door een schijf te voorzien van een hittebestendige spray, kan roest voorkomen worden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Remonderdelen BEDFORD

Wanneer er scheuren in de remschijf zitten, is dat ook een APK-afkeur. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Roest op de remschijven

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De minimale dikte moet worden gewaarborgd. Doorgaans hebben auto/’s geventileerde remschijven Door groeven in de remonderdelen kan de remweg langer worden.

Bekijk ook alle bedford remschijven op RemOnderdelen.nl