100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BEDFORD
Gekozen auto:BEDFORD MIDI Bestelwagen 2.0 TD 69 PK
Bouwjaar 06.1988 - 08.1992

Remschijven BEDFORD MIDI Bestelwagen 2.0 TD

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven BEDFORD MIDI Bestelwagen 2.0 TD

Een trillende auto duidt op een probleem met de remmen. Dit moet worden opgelost. APK test onder andere de werking van de remmen. Voertuigen zonder een geldige APK mogen de weg niet op. We kennen twee verschillende soorten remschijven: geventileerde en massieve. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw BEDFORD MIDI Bestelwagen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een wiel zit vaak vast met 3 tot wel 6 bouten. De staat van de remblokken en -schijven bepaalt onder andere de lengte van de remweg. Je kunt bij ons betalen via AfterPay

Last van piepen?

De auto moet altijd in een rechte lijn afremmen en niet naar één zijde trekken. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De benodigde minimale dikte voor uw remschijven kunt u vinden bij de productinformatie op onze site.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.