WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven BMW

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven voor uw BMW

De casting wordt bewerkt wanneer deze is uitgehard. Bij AutoOnderdelenExpert koopt u uw remschijven altijd met wel 60% korting ten opzichte van de adviesprijs. Daarbij bent u ervan verzekerd dat ze op uw auto assen. Onze remschijven zijn gemaakt in de EU. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wanneer een auto trilt, moet deze zo snel mogelijk naar de garage. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Verschillen tussen remschijven

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Door op tijd de remblokken te vervangen, valt slijtage van de remschijf te voorkomen.

Last van trillingen?

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Deze schijven zitten vaak op snellere auto/’s. Bij ons krijgt u rond de 50% korting op de adviesprijs en ook nog een jaar garantie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Hoger remvermogen komt door een grotere schijf.