Remschijven BMW

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Roest op de remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Remonderdelen auto

De remschijf kan van de naaf gehaald worden zodra u opmerkt dat de diameter klopt. Als deze klopt, ziet u 4 of 5 gaten van de wielbouten en de centreerschroef. De auto moet altijd in een rechte lijn afremmen en niet naar één zijde trekken. Van het merk BrakeMax hebben wij geperforeerde sport-remschijven. Deze schijven zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling optimaal is. Daarbij zijn ze gemaakt van een hoog gekoolde legering. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Verschillen tussen remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een verantwoorde remweg wordt mede veroorzaakt door de juiste remblokken en -schijven. Waar de remblokken zich vastbijten in de remschijf, treedt de remklauw in werking wanneer u remt.

Bekijk ook alle bmw remschijven op RemOnderdelen.nl