Remschijven CADILLAC

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Verschillen tussen remschijven

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Als de APK verlopen is, mag je nog twee weken rijden met het ongeldige voertuig. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een remschijf mag nooit vibreren. Door groeven in de remonderdelen kan de remweg langer worden.

Remonderdelen CADILLAC

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Dankzij rembekrachtiging hoeft u minder kracht op het rempedaal uit te oefenen.

Roest op de remschijven

Roest op de remschijf zorgt voor minder remvermogen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Gedurende het niet-remmen moeten de remblokken vrij zijn van de remklauwen. Gietijzer komt minder veel voor als component. Door op tijd de remblokken te vervangen, valt slijtage van de remschijf te voorkomen.

Bekijk ook alle cadillac remschijven op RemOnderdelen.nl