Remschijven CHRYSLER

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Verschillen tussen remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENSUBARUDAIMLERLAMBORGHINIVOLVO. Met behulp van een naaf zitten de remschijven vast aan de wielen. De remschijven draaien dus mee met de wielen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het remsysteem wordt onder andere gevormd door de remschijven en -blokken.

Last van trillingen?

Wanneer er geremd wordt, trekt de auto aan één kant. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij de APK worden remschijven vaak afgekeurd.

Remschijven voor uw CHRYSLER

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alle andere chassis-onderdelen staan buiten het remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een wiel zit vaak vast met 3 tot wel 6 bouten.