100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN BX Break 1.6 116 PK
Bouwjaar 01.1987 - 01.1992

Remschijven CITROEN BX Break (XB-_) 1.6

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw CITROEN BX Break (XB-_) 1.6

BrakeMax houdt de kosten laag. Af en toe zitten achter op de auto ook nog remschijven. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Last van piepen?

Meer warmte-afvoer komt door meer massa. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN BX Break (XB-_). De diameter van de remschijf moet ook gelijk zijn.

Goedkope remschijven CITROEN

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Remmen is de auto stoppen, of tot stilstand dwingen. Deze schijven zitten vaak op snellere auto/’s. Bij ons krijgt u rond de 50% korting op de adviesprijs en ook nog een jaar garantie. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. De staat van de remblokken en -schijven bepaalt onder andere de lengte van de remweg.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.