Remschijven DAF

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Verschillen tussen remschijven

Na het gietproces moet de casting uitwerken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAF komen. De remschijven van BrakeMax brengen tot wel 30% meer remvermogen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Ook goede banden zorgen voor een kortere remweg.

Remonderdelen auto

Bij AutoOnderdelenExpert koopt u de remonderdelen voor groothandelprijzen. Bij de APK worden remschijven vaak afgekeurd. De diameter van de remschijf moet ook gelijk zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Garages monteren vaak remschijven en -blokken.

Roest op de remschijven

Er zijn veel onderdelen die samenwerken met de remschijven. De artikelnummers kunt u vinden op de doos of in het product zelf. De remschijf zit doorgaans gemonteerd op een wielnaaf. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen.

Bekijk ook alle daf remschijven op RemOnderdelen.nl