Remschijven DAIMLER

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remonderdelen DAIMLER

Remschijven produceren is een complex werk. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Versleten remschijven veroorzaken doorgaans een resonerend geluid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Verschillen tussen remschijven

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Dankzij rembekrachtiging hoeft u minder kracht op het rempedaal uit te oefenen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Roest op de remschijven

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Tijdens het remmen ontstaat wrijving en hier komt veel kracht bij vrij. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

Bekijk ook alle daimler remschijven op RemOnderdelen.nl