Remschijven DAIMLER

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven voor uw DAIMLER

Door circulatie van het voertuig wordt afvalwarmte gecreëerd. Versleten remdelen zijn niet te voorkomen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Verschillen tussen remschijven

Als u de remslang (die nog aan de klauw vast zit) niet wilt beschadigen, moet u de remklauw ophangen aan de veerpoot met een ijzerdraad zodra het wiel los zit. Garages monteren vaak remschijven en -blokken. In de achterste remschijf kunnen ook remtrommels zitten. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

Last van trillingen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGDAIHATSUTOYOTA. Er zijn veel onderdelen die samenwerken met de remschijven. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.