Remschijven FIAT

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remonderdelen FIAT

Met behulp van een naaf zitten de remschijven vast aan de wielen. De remschijven draaien dus mee met de wielen. Waar de remblokken zich vastbijten in de remschijf, treedt de remklauw in werking wanneer u remt. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. U moet remmen om de auto tot stilstand te krijgen.

Roest op de remschijven

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Gietijzer met een zekere legering, bijvoorbeeld GG20. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Verschillen tussen remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De maximale en minimale dikte van de remonderdelen kunt u vinden op onze website. Door groeven in de remonderdelen kan de remweg langer worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij bieden 3 verschillende gradaties in kwaliteit aan voor uw auto.

Bekijk ook alle fiat remschijven op RemOnderdelen.nl