100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT MAREA Weekend 2.0 155 20V 154 PK
Bouwjaar 04.1999 - 02.2003

Remschijven FIAT MAREA Weekend (185_) 2.0 155 20V

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Goedkope remschijven FIAT MAREA Weekend (185_) 2.0 155 20V

Er zijn veel onderdelen die samenwerken met de remschijven. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Remmen is de auto stoppen, of tot stilstand dwingen.

Last van piepen?

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Garages monteren vaak remschijven en -blokken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wanneer u uw rempedaal harder indrukt, zet dit meer kracht op de remblokken.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw FIAT MAREA Weekend (185_)

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Meer warmte-afvoer komt door meer massa. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wanneer er geremd wordt, trekt de auto aan één kant. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.